Akdeniz Bölgesi

En Güzel Kaş Plajları

Kaş, tatil yapmak için en güzel yerlerden biri. Her mevsim bambaşka bir doğa sunan ve gören herkesi kendine hayran bırakan bu şirin tatil beldesinde, denize girebileceğiniz ve çok iyi vakit geçirebileceğiniz pek çok plaj bulunuyor. 

Kaş’ta, sadece size ait bir kiralık villada tatil yapmanın ayrıcalıklarını yaşarken, villa tatilinin sunduğu avantajlar ile tatil boyunca dilediğini her yerde denize girebilir, farklı koylarda olmanın tadını çıkarabilirsiniz. 

Kaş’ın birbirinden güzel koylarını, en güzel plajlarını bu yazımızda sizler için listeledik!

https://www.gotatil.com/kas-kiralik-villa sayfasında Kaş bölgesinde kiralık villaları inceleyip, rezervasyo isteği gönderebilirsiniz.

Büyük Çakıl Plajı

buyuk cakil plaji

Sezonda oldukça popüler olan Büyük Çakıl plajı, Kaş kent merkezine yaklaşık olarak 1.5 kilometre mesafede bulunuyor. Araçla çok kısa sürede ulaşabileceğiniz gibi, kent merkezinden yapacağınız yaklaşık yarım saatlik bir yürüyüşle de plaja gidebilirsiniz. Sakin bir koyda yer alan bu plajda oldukça güzel bir deniz sizi bekliyor. 

Büyük Çakıl Plajı, bölgedeki dağlardan gelen kar sularıyla besleniyor. Bu nedenle koyda su sıcaklığı düşük. Yaz aylarında hem serinlemek hem de iyi vakit geçirmek için bu plajı tercih edebilirsiniz. 

Plajda pek çok işletme, restoran ve kafe bulunuyor. Bu işletmelerde şezlong ve şemsiye kiralama hizmeti de veriliyor. 

Küçük Çakıl Plajı

kucuk cakil plaji

Küçük Çakıl Plajı, Kaş’ın tam merkezinde denize girebileceğiniz en güzel yerlerden biri. Özellikle merkezden uzaklaşmak istemiyor, hemen denize ulaşmak istiyorsanız bu plajı tercih edebilirsiniz. Adından da anlaşılabileceği gibi oldukça küçük olan bu plaj sadece 10 metre uzunluğunda. 

Plaja havlunuzu serip denize girebileceğiniz gibi, çevrede iskeleler üzerinde şezlong ve şemsiye hizmeti veren işletmeleri de tercih edebilirsiniz. 

Kaş Halk Plajı

kas halk plaji

Kaş Halk Plajı, bölgede denize girebileceğiniz en güzel plajlar arasında gösteriliyor. Halk plajı olmasına rağmen oldukça iyi korunan ve düzenli olan plajda farklı işletmeler tarafından şezlong ve şemsiye hizmeti de veriliyor. 

Sadece kumsalda değil, aynı zamanda plajın hemen arka bölümünde yer alan çimlerde de şezlong kiralama imkanınız bulunuyor. Oldukça hareketli bir plaj olan Kaş Halk Plajı, özellikle çocuklu aileler için oldukça uygun. Plajdaki işletmelerin bazılarında çocuk parkı ve çocuklar için özel düzenlenen etkinlikler de bulunuyor. 

Plaj, yaz sezonunda oldukça popüler. Çukurbağ Yarımadası üzerinde konumlanan plaja araçla çok kısa sürede ulaşmak mümkün. Yine aynı şekilde, kent merkezinden kalkan toplu taşıma araçlarıyla da plaja ulaşabilirsiniz. 

Eğer muhafazakar Kaş kiralık villalarından birinde konaklıyor ve hassasiyetlerinize uygun bir tatil istiyorsanız, Kaş Halk Plajı’nda bulunan kadınlar plajı bölümünü de değerlendirebileceğinizi unutmayın. 

Çınarlar Plajı

kas cinarlar plaji

Özel bir işletme olan Çınarlar Plajı, Küçük Çakıl Plajı’na çok yakın mesafede bulunuyor. Yaklaşık beş dakikalık bir yürüme mesafesinde bulunan bu plajda gün boyu eğlenceli vakit geçirebileceğiniz farklı aktivite seçenekleri bulunuyor. 

İşletmeye ait olan restoran ve kafede yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Plajda şezlong, şemsiye ve duş gibi hizmetler de veriliyor. 

Hidayet Koyu Plajı

hidayet koyu

Hidayet Koyu Plajı, özellikle zengin sualtı faunası ile Kaş’ın en güzel plajlarından biri olarak gösteriliyor. Yine Çukurbağ Yarımadası’nda bulunan bu plaja, Kaş kent merkezinden yaklaşık 2 – 2.5 kilometrelik bir yol kat ederek ulaşabilirsiniz. 

Hidayet Koyu Plajı büyük bir plaj olmasa da çevrede şezlong ve şemsiye hizmeti veren pek çok işletmeye rastlamak mümkün. Plajdaki kayalıklar arasından denize girebileceğiniz gibi, bu işletmelerde yer alan iskeleleri de kullanabilirsiniz. Plaj, özellikle yaz sezonunda Kaş’ın en popüler plajlarından biri olarak biliniyor. 

Akçagerme Plajı

akcagerme plaji

Eğer taşlık bir sahilden denize girmek istemiyor, kumsalın tadını çıkarmak istiyorsanız Akçagerme Plajı aradığınız yer! Kaş kent merkezinden yaklaşık dört kilometrelik bir yol kat ederek plaja ulaşabilmek mümkün. Kumsal olan sahil, özellikle çocuklu aileler için oldukça uygun.

Akçagerme Plajı, bölgede yer alan plajlara kıyasla çok daha geniş. Mavi Bayrak sertifikasına sahip olan plaj belediye tarafından işletiliyor. Geniş bir tesise sahip olan Akçagerme Plajı’nda, aquapark ve benzeri alanlar da yer alıyor. 

Kaş’ın En Güzel Plajlarını GoTatil Ayrıcalıklarıyla Keşfedin!

Kaş, doğası ve tüm diğer güzellikleri ile kesinlikle görülmeye değer bir bölge. Bu bölgeyi özgürce keşfetmenin en iyi yolu ise villa kiralamaktan geçiyor. 

www.gotatil.com güvencesi ile kiralayacağınız, birbirinden güzel Kaş villaları ile gün boyu farklı koylarda denize girebilir, akşamları tamamen size ait olan, hayallerinizdeki tatili yaşatacak villanızda yorgunluk atabilirsiniz!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu