Akdeniz BölgesiNe Yenir?

Kaş’ta Ne Yenir? Yeme – İçme Rehberi

Kaş’ta ne yenir? Kaş’ta yemek yenilecek en güzel restaurantlar hangileri? Kaş yeme – içme rehberini okuyun. Kaş, eşsiz atmosferi ile yaz aylarının vazgeçilmez yerlerinden biri. Deniz, kum ve güneşi bir arada bulacağınız bu kusursuz tatil beldesinde keşfedilmeyi bekleyen çok şey var. Her günü ayrıcalıklı bir tatil sunmak için gereken her şeye sahip olan Kaş, sadece doğal güzellikleri ve tarihi ile değil, aynı zamanda yemekleriyle de dikkat çeken bir yer. 

Kaş’ta keyifli bir villa tatili geçirirken mutlaka denemeniz gereken lezzetler, gitmeniz gereken mekanlar var! Sizler için hazırladığımız bu Kaş yeme içme rehberi ile tatilinizi çok daha güzel geçirmeye hazır olun!

Günün Her Saati Leziz: Pell’s

Kaş’ın en gözde mekanlarından biri olan Pell’s, günün her saati yerel ürünlerle hazırlanan birbirinden güzel yemekler çıkarıyor. Sabah saatlerinde kahvaltı ile başlayan menüye sahip olan mekan, akşam saatlerinde Akdeniz lezzetlerini servis ediyor. 

Füzyon mutfak konseptinde hazırlanan akşam yemekleri kesinlikle görülmeye değer. Bununla birlikte, gün içinde tadabileceğiniz birbirinden güzel kokteyller de servis edilen ürünler arasında. 

Adres: Andifli, İlkokul Sk. No:13, 07580 (Şube 1)

Andifli, Topçu Sk. No:20, 07580 (Şube 2)

Telefon: 05438364382

Kaş’ın Ruhunu Hissedin: Mavi Bar

Kaş’ın en gözde mekanlarından biri olan Mavi Bar, Kaş’a gelen herkesin en azından bir saat oturması gereken, denize karşı içeceğini yudumlaması şart olan yerlerden biri! Oldukça keyifli bir atmosfere sahip olan bu barda deniz ürünleri servis ediliyor. 

Mavi Bar, Kaş’a ait özgün atmosferi en iyi yansıtan yerlerden biri. Deniz kıyısında bulunan bu salaş barda Akdeniz’in ruhunu göreceğinize ve çok iyi vakit geçireceğinize emin olabilirsiniz. 

Adres: Andifli Mah. Cumhuriyet Meydanı, No: 13, Kaş, Antalya

Telefon: (0242) 836 18 34

Mezeye Doyacaksınız: Mezetaryen

Kaş’ın son zamanlarda yükselen trendlerinden biri olan Mezateryan özellikle meze alanında uzmanlaşmış, fine dining deneyimi sunan restoranlardan biri olarak ön plana çıkıyor. Yerli ve yabancı turistler tarafından sıkça ziyaret edilen bu restoranın her geçen gün zenginleşen, damağınızda iz bırakacak bir menüsü var!

Mezetaryen, yöresel mezeleri, sakatatları ve Akdeniz mutfağını farklı bir yorumla sunuyor. Kuzu kokoreçten favaya, avokado soslu mezelere kadar oldukça geniş bir menü ile sizi bekleyen bu restorana mutlaka gitmeniz tavsiye ediliyor.

Adres: Andifli, Cumhuriyet Meydanı no:14, 07580

Telefon: 05446870528

Fransız Mutfağını Kaş’ta Tadın: L’Apero

Kaş’ın en ilginç restoranlarından biri olarak gösterilen L’Apero, Kaş’a yerleşmiş bir Fransız şef tarafından işletiliyor. Fransız mutfağına ait en özel yemeklerin servis edildiği bu restoranda oldukça leziz bir menü sizi bekliyor. 

Ağırlıklı olarak geleneksel Fransız yemeklerini bulabileceğiniz L’Apero’da pek çok farklı lezzet denemek mümkün. Şarap soslu fransız yemekleri, midye, salyangoz gibi geniş seçeneklere ek olarak leziz etleri de tadabilirsiniz. 

Eğer yeni lezzetlere açıksanız L’Apero’yu mutlaka ziyaret etmelisiniz. 

Adres: Andifli Mah. Arısan Sok. 1A

Telefon: (0242) 836 20 85

Kaş’ın En Gözde Restoranı: Zaika

Kaş’taki en popüler restoranların başında gelen Zaika’da özellikle sezonda yer bulmak fazlasıyla zor. Bu nedenle gitmeden bir ay önce rezervasyon yaptırmanız tavsiye ediliyor. Fazlasıyla keyifli bir atmosfere sahip olan bu restoranın menüsü oldukça kapsamlı. 

zaika

Ağırlıklı olarak ocakbaşı konseptinde olan Zaika’da dillere destan bir ızgara menüsü bulunuyor. Restoranda pişirilen etler taze şekilde çevredeki köylerden temin ediliyor. Izgaralar haricinde, restoranda yine pek çok lezzetli meze ve farklı yemek seçenekleri de mevcut. Kaş’a giden herkesin mutlaka bir akşam yemeğini Zaika’da yemesi tavsiye ediliyor.

Adres: Andifli, Demokrasi 1 Caddesi No:26/1, 07580 Çukurbağ

Telefon: +90 242 836 23 73

Diğer Popüler Kaş Restaurantlar

  • Smiley’s
  • Sardelaki Greek Tavern
  • Bi Lokma Bahçe
  • Keyf-i dem Kaş
  • Oburus Momus
  • Naturel Restoran
  • Dudu Mutfak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu