Villada tatil

En Popüler Villa Tatili Bölgeleri

Villa tatili her geçen gün daha popüler bir hal alıyor. Özellikle özgür bir tatil yapmak isteyen, ev konforu ve villada olmanın lüksünü bir arada yaşamak isteyen tatilciler kiralık villalar ile fazlasıyla keyifli bir deneyim yaşıyor. 

Kiralık villa tatili yapılabilecek pek çok farklı bölge mevcut. Tatilden beklediğiniz her şeyi sunabilecek potansiyeli taşıyan, eğlence doğa ve tarihi bir arada barındıran bu bölgelerde unutulmaz bir tatil mümkün. 

Sizin için Türkiye’nin birbirinden güzel, en popüler villa tatili bölgelerini listeledik!

Aksiyon ve Huzur Bir Arada: Fethiye

Fethiye, Akdeniz’de en çok ziyaret edilen tatil beldelerinin başında geliyor. Muhteşem bir atmosfere sahip olan bu belde, özellikle konuklarına huzuru ve adrenalini bir arada sunmasıyla tanınıyor. 

fethiye aktiviteler

Fethiye’de kiralık villa tatili yaparken, dilerseniz kendinizi doğanın huzuruna bırakabilir, bol oksijene doyarak dinlenebilirsiniz. Yine aynı şekilde, aksiyon dolu doğa sporları yapabileceğiniz, yamaç paraşütü, tüplü dalış gibi etkinliklere katılabileceğiniz bu beldede her şey tam anlamıyla hayal ettiğiniz gibi olacak!

Fethiye’de yer alan kiralık villaları inceleyin

Akdeniz’in İncisi: Belek

Her yıl binlerce turiste ev sahipliği yapan Belek de en popüler villa tatili bölgeleri arasında yer alıyor. Antalya kent merkezine fazlasıyla yakın olan Belek, iyi korunmuş doğası ve keyifli plajları ile dikkat çekiyor.

belek tatili

Belek’te özellikle su sporlarından hoşlananlar için pek çok olanak mevcut. Parasailing de dahil olmak üzere, farklı su sporları için uygun atmosfere sahip olan bu beldede, kiralık villanızda konaklarken gün boyu eğlenebilir, villanızın huzurlu atmosferinde dinlenmeye çekilebilirsiniz. Tam da hayal ettiğiniz tatili yaşatacak olan Belek’i mutlaka listenize eklemelisiniz!

Belek’te yer alan kiralık villaları inceleyin

Sonsuz Kumsalları ile Patara

Patara, hem tarih dolu hem de plajlara doyacağınız bir kiralık villa tatili sunmayı başarıyor. Bu muhteşem belde, tarih boyunca pek çok medeniyetin de göz bebeği olmuş durumda. Özellikle kültür turu ile birleşen bir yaz tatili yapmak istiyorsanız sizin için en doğru tercihlerin başında burası geliyor. 

patara plaji

Dünyaca ünlü Patara Plajına ev sahipliği yapan bu bölgede daha görülmesi gereken sayısız farklı yer var! Özellikle villa tatilinin sağladığı özgürlük ile bu bölgeyi keşfederken çok keyif alacağınıza emin olabilirsiniz!

Patara’da yer alan kiralık villaları inceleyin

Hareketli Yaşantıya Dahil Olun: Bodrum

bodrum

Türkiye’nin en popüler villa tatili bölgeleri arasında, hareketli yaşantısı ile dikkat çeken Bodrum da bulunuyor. Muhteşem bir atmosfere sahip olan Bodrum’da günün her saati yapacak bir aktivite bulmak, tek bir anından bile sıkılmayacağınız, eğlenceli bir tatil geçirebilmeniz mümkün.

Sunacak çok şeyi olan bu belde, özellikle kiralık villa tatili ile bambaşka bir boyuta geçiyor. Tamamen özgürce hareket edebileceğiniz bir tatil deneyimi yaşatan Bodrum kiralık villaları, gün boyu eğlenmenize, ardından villanızın huzur ve dinginlik dolu atmosferinde dinlenmenize olanak veriyor. 

Bodrum’da yer alan kiralık villaları inceleyin

Doğanın Huzuruna Teslim Olun: Sapanca

Türkiye’nin en huzurlu yerlerinden biri olarak gösteirlen Sapanca’da da muhteşem bir kiralık villa tatili yapabilmek mümkün. Gotatil güvencesi ile kiralayabileceğiniz Sapanca kiralık villalarında, ister yaz aylarında isterseniz kışın ortasında keyifli bir tatil geçirebilirsiniz. Özel yüzme havuzunuzda, günün her saati, kuş sesleri eşliğinde tatil yapmanın tadını başka hiçbir şeyde bulamayacaksınız. 

Sapanca

Sapanca, tarihi dokusu ve doğal güzellikleri ile mutlaka görülmesi gereken yerlerin başında geliyor. Özellikle kendini huzurun ve dinginliğin kollarına bırakmak isteyen misafirler, Sapanca’da doğa yürüyüşleri, bisiklet turları ve gölde düzenlenen tekne turlarıyla çok iyi vakit geçirebiliyor. 

Tüm bunlara ek olarak, kış aylarında da muhteşem bir villa tatili sunan Sapanca’da, ısıtmalı havuz özelliğine sahip bir villada konaklayarak tatilinizi bambaşka bir seviyeye taşımak çok kolay! 

Sapanca’da yer alan kiralık villaları inceleyin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu