Villada tatil

Kiralık Villa Tatili Yerleri

Kiralık villa tatili, tatil anlayışınızı baştan aşağı değiştirecek kadar özel olabilir. Sadece sevdiklerinizin ve sizin olduğu bir yerde, tam olarak istediğiniz özelliklere sahip bir villada tatil yapabilmeniz mümkün.

Otel tatiline kıyasla sayısız avantajı bulunan villa tatili, misafirlerine hayat boyu unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Özellikle, koşuşturmacadan uzak kalmak isteyen, sadece tatilin tadını çıkararak keyifli vakit geçirmek isteyenler villaları tercih ediyor.

GoTatil güvencesi ile Türkiye’nin birbirinden güzel beldelerinde, tam da hayalini kurduğunuz tatili yaşatacak villaları bulmak çok kolay! Sizin için hazırladığımız bu yazıda, Türkiye’nin en güzel villa kiralama bölgelerini listeledik.

Hem Hareketli Hem De Eğlenceli: Bodrum

bodrum mugla

Bodrum, dünyanın her yerinden turist çeken, tatil denildiğinde Türkiye’de ilk akla gelen yerlerin başında geliyor. Muhteşem bir atmosfere sahip olan bu bölgede, villa tatili yaparken doğayı ve eğlenceyi bir arada bulabilmek mümkün.

Bodrum, bir tatilden aradığınız her şeyi bir arada bulabileceğiniz çok özel bir belde. Hareketli yaşantısı ile muhteşem akşamlar geçirebileceğiniz bu beldede eşsiz koylarda gün boyu denize girebilir, huzurlu doğanın tadını çıkarabilirsiniz.

Tüm bunlara ek olarak, başta Likya medeniyeti olmak üzere sayısız medeniyetten kalan tarihi ve kültürü hissedebileceğiniz Bodrum’u keşfetmenin en iyi yolu kiralık villalardan geçiyor. Kendi programınızı hazırlayacağınız, her şeyi özgürce yapacağınız bu villalarda çevreyi keşfetmek çok kolay olacak.

Yeşilin Her Tonu Sizi Bekliyor: Fethiye

fethiye mugla

Kiralık villa tatili için belki de en iyi destinasyonların başında gelen Fethiye, hem doğası hem de farklı aktivite imkanları ile ziyaretçilerini memnun eden bir bölge. Yemyeşil ormanlar, el değmemiş bir doğa ve muhteşem plajları ile asla ayrılmak istemeyeceğiniz Fethiye’yi bir de villa tatiliyle keşfetmelisiniz!

Her şeyin tam olarak istediğiniz gibi geçeceği bir tatil boyunca, dilediğiniz an havuzun dilediğiniz an Ölüdeniz’in tadını çıkarabileceğiniz Fethiye’de her günü mutlulukla hatırlayacaksınız. Isıtmalı havuz gibi olanaklara sahip bir villayı tercih etmeniz durumunda, Fethiye’de doğanın sakladığı hazineleri her mevsim görebilmeniz de mümkün.

Doğa İçinde Dinlenin: Dalaman

Dalaman, yemyeşil atmosferi ve bol oksijeni ile misafirlerine huzurla dinlenme imkanı veren bir belde. Kiralık villa tatili için oldukça uygun bir nokta olan Dalaman’da, villanızda güne kuş sesleriyle başlayabilir ve kendinizi huzurun kollarına bırakabilirsiniz.

Eğer doğayla ruhunuzu dinlendirirken aynı zamanda her yere kolayca ulaşabilmek, farklı aktivitelere katılmak ve birbirinden güzel plajları ziyaret etmek istiyorsanız Dalaman tam da size göre. Jakuzili kiralık villaları tercih etmeniz durumunda, tüm gün boyunca kuşların şarkılarını dinleyerek, ruhunuzu besleyeceğiniz bir tatil geçirebilirsiniz.

Tarihle Bir Arada Tatil Yapmak İçin: Patara

Kiralık villa tatili için en güzel yerlerden biri olan Patara’da keşfedilmeyi bekleyen çok fazla hazine var. Doğal güzellikler, eşsiz bir tarih ve çok daha fazlasını bulacağınız bu beldede tatil yaparken kendinizi her an özel hissetmeniz mümkün.

Patara’da villa tatili yaparken mutlaka Patara Plajı’nı ziyaret etmelisiniz. Türkiye’nin en uzun plajlarından biri olan Patara Plajı, sonsuz beyaz kumları, kum zambakları ve caretta caretta kaplumbağaları ile ünlü.

Patara’da villa tatili yaparken, deniz manzaralı bir villayı tercih etmeniz halinde muhteşem akşamlar geçirebilirsiniz. Özellikle, güneşin kum tepelerinin üzerinden alçalışını izlerken büyüleyici kareler ile karşılaşmak mümkün.

Akdeniz’i Keşfetmeye Hazır Olun: Belek

belek tatili

Kiralık villa tatilinde en iyi destinasyonlardan biri olan Belek’te yapılabilecek sayısız aktivite var! Tatiliniz boyunca, dilediğiniz an villanızın huzuruna çekileceğiniz, dilediğiniz an ise su sporlarıyla, doğa yürüyüşleriyle ve tekne turlarıyla keyifli günler geçireceğiniz Belek, Türkiye’nin en popüler tatil beldelerinden biri konumunda.

Antalya’nın doğusunda yer alan bu beldede özellikle golf sahaları fazlasıyla ilgi çekiyor. Son zamanlarda, dünyanın en önemli golf etkinliklerine ev sahipliği yapan Belek’te herkes için keyif veren bir aktivite bulabilmek mümkün.

Belek kiralık villalarında keyifle tatil yaparken, o gün canınız ne yapmak istiyorsa onu yapabilir, her gün bambaşka bir eğlenceye yelken açabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu